Hardstyle Heroes · Daniele Mondello

188230_original

Vanaf 14 maart hoeven hardstyle liefhebbers in West-Friesland niet meer op een houtje te bijten. Voor een lekker avondje knallen ga je naar de Bantam in Hoogkarspel, waar het nieuwe concept “Hardstyle Heroes” van start gaat. Eindelijk kun je dichtbij huis genieten van de grootste (inter)nationale helden en de beste talenten uit de regio. Deze eerste editie worden er gelijk twee Italianen ingevlogen in de naam van Daniele Mondello en Express Viviana. Maak je borst dus maar nat

Daniele Mondello
Dat hardstyle ook in West-Friesland veel aanhangers heeft, is algemeen bekend. Het is daarom vreemd dat er eigenlijk nog geen hardstyle feest van betekenis in deze regio werd georganiseerd. In de zomer puilen de festivaltenten van Outdoor Stereo en Obsession Outdoor weliswaar uit, maar verder is het een karige bedoening voor de mensen die van het betere ramwerk houden. Gelukkig komt daar met de komst van Hardstyle Heroes een einde aan. Elke editie staat er een nationale of internationale held op het programma, die zijn sporen in de hardstylescene ruimschoots heeft verdiend. Voor 14 maart is dit de immer populaire Daniele Mondello. Deze Siciliaanse scratchmeester oogst veel succes met zijn eigen producties en stond de afgelopen jaren op vrijwel elk groot hardstyle podium in de clubs en op de festivals. Hij is de ideale held voor deze eerste editie van “Hardstyle Heroes”!

Local Heroes
Naast Mondello staat ook de Italiaanse hardstyle babe Express Viviana achter de decks. Niet alleen produceert ze samen met Mondello, maar reist ze ook de hele wereld met hem af om het “Sicilian Hardstyle” virus te verspreiden. Afgelopen zomer stond ze nog op Ground Zero en nu gaat Hoogkarspel voor de bijl. Het Italiaanse duo wordt vergezeld door Shadowphaxx, die in 2006 nog de Defqon 1 dj-contest won. Sindsdien timmert deze veelzijdige dj behoorlijk aan de weg, wat resulteerde in een vaste plek aan de zijde van Mondello in de Sicilian Hardstyle tour. Verwacht van hem een set stampvol power en energie! Natuurlijk zijn ook de “local heroes” goed vertegenwoordigd deze avond. De line-up wordt compleet gemaakt door K-Zero, Bulles, Patrick D, Dilluzion en The Vinyl Pimp. Om het publiek nog eens extra te inspireren, pakken MC Rems en MC Démus de mics en knallen ze door van de ene naar climax!

Tickets & Info
De tickets voor Hardstyle Heroes kosten € 10,- (ex.fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Bantam en online op www.hardstyle-heroes.nl. Hier kun je uiteraard ook terecht voor alle info en nieuwtjes. De minimum leeftijd voor Hardstyle Heroes is 16 jaar. See you there!

Advertenties

2 reacties »

  1. Mike Said:

    Just passing by.Btw, your website have great content!

    _________________________________
    Making Money $150 An Hour

  2. Wow!Meg! Obviously the side pasture at Hanshill. I love it. You should paint all the time!nAnd you look wonderful. I know it is more than wonde Click http://s.intmainreturn0.com/hukcoo091645


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: