Hardstyle Soldierz · Don’t Mention The War…!


Hardstyle Soldierz is weer terug met een gratis avondje gezelligheid! Ook dit keer is het weer gelukt om kwaliteit neer te zetten, zoals oa. DJ Jones, van de knaller “Lunatick” en optredens op oa. Defqon.1, Technoparade 2008 (FR) en Audio Attack.

Low-E zal ook naar Alkmaar afreizen om het publiek weg te blazen met z’n nieuwste beatz. Volgens de organisatie zal het niet lang meer duren voordat deze man bekend wordt bij het grote publiek. Dit jaar nog bracht hij in samenwerking met Josz & Wesz de plaat “I got You / Tempopusher” uit, welke op alle grote feesten is grijsgedraaid. Zorg dus dat je hem niet mist!

Ook Shadowphaxx is deze editie te gast. Deze ‘local’ uit Monnickendam wist al vroeg respect te winnen door de Q-Factor van Q-Dance te winnen. Al 3 keer stond hij te knallen op het Defqon.1 29 november is hij een van onze Hardstyle Soldierz!

Buster is de nieuwe aanwinst van de Mythica schuur. Deze jonge producer is druk bezig in samenwerking met Trilok & Chiren om z’n eerste release uit te brengen. Ook achter de tafels heeft hij al laten zien wat hij waard is. Zo stond hij afgelopen zomer nog op Outdoor Stereo, waar hij een wereldset neerzette. Hardstyle Soldierz kon daarom niet om deze beatfreak heen. Check this out!

Jay Steel is geen onbekende op onze feesten, en stond op een vorige editie al in de lineup. Eerder verdiende hij zijn sporen al in de Hardcore scene onder de naam Proto-X. Deze man kan knallen!

Normaliter bestaat het concept uit een Nu-Style en een Early Hardstyle zaal. Zaal 2 zal deze editie een ‘Freestyle’ zaal zijn, met gemixte muziekstylen. DJ’s zullen hier Early Hardstyle, Classics, Techno en Hardcore draaien.

Don’t mention the War..!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: