Hard Drive · The Loud Return (15-11-2008)

Line up BATTLE OF THE BREAKS AREA

Skid Solo
Zorq
Chimeara

DJ INFO

Deepack
Dit duo draait sinds het begin van de Hardstyle explosie mee en hebben door hun talloze releases en optredens in binnen- en buitenland een ongekende status opgebouwd binnen de scene.
check de website

Noisecontrollers
Dit duo is slechts een paar jaar bezig, maar hebben door hun producties al zeer veel bekendheid en fans. Hun inspiraties komen vanuit hun totaal verschillende muzikale achtergronden als Hip Hop en Trance. Met deze verschillende elementen creëren ze dan ook hun eigenzinnige hardstyle sound tijdens hun live act en DJ sets.
check de website

Scope DJ
DJ/Producer die al op zeer jonge leeftijd begon te experimenteren met muziek en muziekprogramma’s, door de jaren heen heeft hij als DJ verschillende genres doorlopen alvorens bij Hardstyle te eindigen.
Sinds zijn release van Shimmy Shaker Reloaded in 2006 is zijn naam aan het groeien en door zijn laatste hits Lockdown, Protocol en Twilight is zijn bekendheid en aanzien stevig gevestigd binnen de (inter)nationale Hardstyle scene.

JP
Bekend van Dance Valley en HQ en sinds de opening van de Waerdse Tempel een graag geziene gast. Een DJ die binnen het eens dominerende Engelse geweld van de UK Hardhouse altijd Europese producties in zijn sets integreerde en hiermee een unieke sound vormde dat een mix was van Duitse, Italiaanse, Nederlandse en Engelse Hard Trance/ Hard Style
check de website

Shadowphaxx
De uit Monnikedam afkomstige Shadowphaxx heeft naam gemaakt via de Q-Dance DJ contest. Hij maakte hier een dusdanige indruk dat hij beloond werd met een set op Defqon1
check de website

The Vinyl Pimp
Lokale held uit Alkmaar die al in 91 via zijn broer in aanraking kwam met House muziek, draaide later als DJ in lokale club waar hij van alles draaide, van top40 tot apres ski, na een bezoek aan Mystery land werd hij besmet met het Hardstyle virus dat hem niet meer heeft losgelaten. Hoogtepunt tot nu toe: 2007 draaien op Flockers in de Gelredome, kortom een DJ aan het begin van zijn carrière maar waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen.
check de website

Metro Nieuws:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: