vrijdag 6 juni: megawatt · your summer starts here

Het is je vast niet ontgaan; de vogeltjes maken je elke ochtend té vroeg wakker, je bent je witte huidskleurtje langzaamaan kwijt aan het raken en sites zoals Partyflock hebben een bomvolle agenda… Het zomerseizoen nadert ook jouw kalender! Helaas is dat wel de reden dat Megawatt ook dit zomerseizoen niet plaats zal vinden, maar om je te troosten is er een afsluiter waar je “U” tegen zegt!

.wildstylez

Wildstylez, de 24-jarige DJ die dagelijks door het leven gaat als Joram Metekohy, is een van de namen die op de laatste Megawatt flyer prijkt; hardstyle-klappers als Blame it on the Music (Ft. Headhunterz), Missin’, K.Y.H.U. en Clubbin’ zijn enkele titels die uit Joram’s studio komen. Of ze ook stuk voor stuk gedraaid zullen worden, dat merk je de 6e!

.scope dj

Een week voor Defqon.1 Festival 2008, waar hij overigens ook in de line-up staat, staat ook Dennis Koehoorn aka Scope DJ ingepland. Wie kent de hit “Rock Hypnotic” niet? De track die verschillende hardstyle-grootheden zoals Dana, Davide Sonar en Brennan Heart gedraaid wordt… Wij verwachten nog veel te horen van deze DJ/producer, en jij waarschijnlijk ook!

.dragan & main, The Vinyl Pimp en toyax

De bovenstaande namen hebben ieder eigenlijk geen introductie meer nodig. Dragan & Main, verantwoordelijk voor hits zoals Invisibility en Funk zullen samen met de vriendelijke Alkmaarse Vinyl Pimp en resident (En Haarlemse held!) Toyax deze laatste Megawatt van het seizoen tot een geweldige avond maken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: