Zaterdag 27-10-07: Monkey Madness

Het kan je ondertussen niet ontgaan zijn: alle posters die in de Polder hangen. Op sommigen daarvan staat een raadselachtige tekst, op de rest wordt er duidelijk gemaakt wat er de 27e in de Aap gaat plaatsvinden. Voor de mensen die de website, het Aapnieuws en de posters hebben gemist: Op 27 oktober zal de tweede editie van Monkey Madness plaatsvinden!


De tweede editie betekent twee keer zoveel geluid, twee keer zoveel mensen, een decor dat twee keer vetter is dan afgelopen jaar en er is ook nog eens een DJ extra dit jaar! De DJ’s die je deze avond aan het hakken zetten zijn Thello, Jows, The Vinyl Pimp en Prankster. Uiteraard kent iedereen Barthello, die tijdens feesten als Monkey Madness de naam Thello draagt. Vorig jaar was hij samen met Jows en The Vinyl Pimp ook al te vinden op de eerste editie van Monkey Madness. Jows is geen onbekende in het circuit en draait dan ook op grote feesten, waaronder Q-Factor van de organisatie Q-Dance, één van de grootste organisaties op het gebied van dance evenementen. Ook The Vinyl Pimp is zeker geen onbekende op feesten als deze. Hij draaide op Flockers in het Gelredome nadat hij door The MatriXX en Q-Dance werd geselecteerd. Prankster is net als Thello afkomstig uit Breezand en heeft vaker op feesten gedraaid waar Thello, Jows en The Vinyl Pimp ook hebben gedraaid. Sinds juni dit jaar heeft hij een contract bij Rotterdam Records en is zijn remix van een plaat van Neophyte, een van de grotere DJ’s, nu zelfs te beluisteren op Virus 27.

Met 4 DJ’s die het nog wel eens zouden kunnen gaan maken in het wereldje van ‘The Harder Styles’ moet je zorgen dat het geluid tiptop in orde is, en dat komt zeker goed! Vorig jaar bleken de mannen al tekort te hebben aan een vrij stevige geluidsset, dus dit jaar zal er een set staan waar de buren niet blij van worden. Met het geluid zit het dus goed, maar dat is niet het enige wat telt tijdens Monkey Madness. Ook het licht en het decor zullen moeten knallen deze avond, en ook dit zal de eerste editie bijna doen vergeten.

Kortom: het wordt een avondje knalle als een malle, dus kom gewoon met z’n alle! De entree bedraagt €2,- voor leden en €4,- voor niet-leden. We zijn weer open vanaf 20.00 uur. Be there, & BE PREPARED, want het wordt weer groots, gruwelijk en onvergetelijk…

Lineup
Jows
Prankster
The Vinyl Pimp
Thello

Meer informatie vindt je op de site van JV de Aap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: